Incl. BTW Excl. BTW

Photobooth

 

 

Nieuw bij Mh-partyverhuur is de Photobooth.

Wilt u de Photobooth huren voor onbeperkt foto's op uw feest of evenement? Voor €195,- huurt u al een digitale photobooth.

U kunt bij ons de Photobooth afhalen of deze door ons laten bezorgen daarbij komen we de photo booth ook voor u installeren. 

De installatie van de Photo Booth is zeer makkelijk. u kunt hier de handleiding downloaden

Hoe werkt de Photo booth.

U haalt bij ons de photobooth af. De set wordt compleet geleverd u zet deze op op uw evenement en foto's maken maar. De photobooth is helemaal ingesteld voor u. Alleen de stekker in het stopkontact en foto's maken maar.

U kunt de photobooth ophalen de dag van uw feest (indien beschikbaar een dag eerder) en een dag later retour brengen.

Wij werken met de photobooth samen met propfun. Deze verzorgen voor ons de service en leveren de apparatuur.

 


Alle photobooth

Wat is een photobooth?

Een photo booth is een interactieve fotostudio die draagbaar is en op verschillende evenementen wordt ingezet. Het biedt gasten de kans om spontane en leuke foto's te maken met behulp van achtergronden en accessoires. Het proces is eenvoudig: stap in de booth, kies een achtergrond, gebruik rekwisieten en neem foto's. Het onmiddellijke printproces zorgt voor directe fysieke afdrukken als blijvende herinneringen. Onze photobooths zijn een populaire toevoeging aan bruiloften, feesten, bedrijfsevenementen en meer, waar ze een leuke en sociale activiteit creëren. Uw gasten kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en tegelijkertijd gedenkwaardige momenten vastleggen. De prints dienen ook als unieke aandenkens of gunsten voor de deelnemers. U kunt de foto's makkelijk online delen op sociale media, waardoor het n og leuker is voor de gasten. Kortom, een photobooth voegt een speels en interactief element toe aan evenementen, waardoor de sfeer wordt verlevendigd en de deelnemers met blijvende souvenirs naar huis gaan.

Mh-partyverhuur uw afhaal lokatie voor uw Photobooth. Wij zijn makkelijk bereikbaar vanuit: Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek, Hoogkarspel, Westwoud, Zwaag, Blokker, Venhuizen, Hem, Wijdenes, Schellinkhout, Hoorn, Andijk, Onderdijk, Werveshoof, Medemblik, Abbekerk.