Incl. BTW Excl. BTW

Verkoop

 

Wij vernieuwen met regelmatig ons assortiment springkussen en partyverhuur artikelen. Zo proberen we een gevarieerd aanbod te kunnen blijven leveren aan onze klanten. Hierdoor bieden we met enige regelmaat springkussens, stormbanen, opblaasfiguren en andere artikelen tekoop aan. Al onze aangeboden producten zijn verhuurkwaliteit. Ideaal voor de beginnende verhuurder.


Alle verkoop

Alle verkoop producten als springkussens en/of stormbanen die wij tekoop aanbieden worden bij ons nog gebruikt in de verhuur. Is een artikel reeds rereserveerd bij ons proberen wij in goed overleg met onze klant een ander springkussen aan te bieden.

Alle springkussens, stormbanen, feestfiguren worden regelmatig schoongemaakt en door ons nagekeken. Eventuele reparaties laten we alleen uitvoeren door de welbekende reperateur in Nijmegen of door de leverancier van het kussen, opblaasfiguur.

Uiteraard zijn alle kussens voorzien van een certificaat incl bijgehouden logboek.

U ontvangt bij ieder springkussenkussen of stormbaan ook een klanten map welke u aan de klant kunt meegeven tijdens uw verhuur.

Bij producten waarbij een blower is vereist is het mogelijk om in overleg een blower erbij te verkopen.

Wij verkopen geen springkussens, feestfiguren binnen een straal van 50km uit ons service gebied.

Wanneer u vragen heeft stuur gerust een bericht. Voorals u een bod wildt doen op een van de producten bedenk zelf wat de marktwaarde is. Onzin biedingen / vragen geven wij geen aandacht en u hoeft dan ook geen mail terug te verwachten.