Incl. BTW Excl. BTW

Partytenten

Wanneer u ons meldt dat een tent niet compleet is en wij een extra stok brengen en de tent blijkt niet volgens handleiding in elkaar gezet te zijn dan zijn wij helaas genoodzaakt €30,- transport inrekening te brengen welke wordt verrekend met de borg.


Alle partytenten

Verander elke gelegenheid in een feestelijke belevenis met onze uitgebreide selectie partytenten. Kijk ook bij bierbanken, buffettafels en verlichting, beschikbaar voor verhuur! Of het nu gaat om een kinderfeest, buurtfeest, evenement of bedrijfsfeest, onze feestbenodigdheden voegen een vleugje gezelligheid toe aan elke locatie.

Onze partytenten bieden de perfecte overdekte ruimte om uw gasten te beschermen tegen de regen of zon en tegelijkertijd een feestelijke sfeer te creëren. Kies uit diverse maten en stijlen die passen bij de specifieke behoeften van uw evenement. Onze tenten zijn weerbestendig en kunnen worden aangepast met zijwanden voor extra beschutting of verlichting voor een betoverende avondsetting.

Voor een gezellige zithoek zijn onze bierbanken de ideale keuze, ook verhuren wij statafels en barkrukken welke u in de thent kut gebruiken. Creëer een ontspannen sfeer waar gasten kunnen genieten van elkaars gezelschap onder het genot van een drankje. Voeg daarbij onze buffettafels, perfect voor het serveren van heerlijke lekkernijen of het presenteren van decoratieve elementen die de sfeer van uw evenement versterken.

 Mh-partyverhuur is uw verhuurder uit Enkhuizen voor springkussens, stormbanen, opblaasfiguren (blikvangers), partyverhuur, funfood en evenementen catering.

 

Wij bezorgen onze springkussens, stormbanen en partyverhuur artikelen o.a. in: Abbekerk, Andijk, Avenhorn,  Berkhout, Bovenkarspel, Grootebroek, Hauwert, Hem,  Hoogkarspel, Hoorn,  Lambertschaag,  Lutjebroek, Medemblik,  Middenmeer, Nibbixwoud,  Onderdijk, Oostwoud,  Opmeer,  Opperdoes, Schellinkhout,  Twisk, Venhuizen,   Wervershoof, Westwoud,   Wijdenes,  Winkel,  Wognum,  Zwaag,  Zwaagdijk.