Incl. BTW Excl. BTW

Evenementen Catering

 

Reserveer onze foodtruck voor uw evenement met poffertjes, wafels, spushpuppy, hamburgers, warme beenham, unox worst, braadworst, unoxworst. Ook voor thuis en bedrijfsfeesten.


Maak jouw bedrijfsfeest, evenement, kinderfeestje of braderie extra smaakvol en onvergetelijk door een foodtruck te huren bij ons. Wij bieden een uitgebreide selectie aan culinaire mogelijkheden, waaronder overheerlijke hamburgers, verrukkelijke poffertjes, smaakvolle frietjes en authentieke Brusselse wafels. Onze foodtruck is de perfecte toevoeging om jouw gasten te trakteren op smaakvolle lekkernijen en een gezellige sfeer te creëren.

Onze hamburgers zijn gemaakt van hoogwaardig vlees en worden vers bereid op locatie. Of je nu kiest voor klassieke cheeseburgers, vegetarische opties of trendy gourmetburgers, onze foodtruck brengt de smaak van de beste burgers naar jouw feest of evenement. Het sissen van de grill en de heerlijke geur van gegrild vlees zorgen voor een onweerstaanbare eetlust.

Voor de zoetekauwen onder jouw gasten hebben we een assortiment van overheerlijke poffertjes en wafels. De poffertjes worden ambachtelijk gebakken en kunnen worden geserveerd met een scala aan toppings, van poedersuiker tot vers fruit en slagroom. De geur van versgebakken wafels vult de lucht en biedt een heerlijk dessert of tussendoortje voor iedereen op jouw evenement.

Onze frietjes zijn knapperig gebakken en kunnen worden vergezeld van diverse sauzen. Of je nu kiest voor traditionele friet of een meer culinaire benadering met zoete aardappelfriet, de keuze is aan jou. Onze foodtruck biedt niet alleen een smakelijke ervaring, maar ook de mogelijkheid om de menukeuzes aan te passen aan de specifieke wensen van jouw gasten.

Het huren van onze foodtruck is eenvoudig en stressvrij. Wij nemen de zorg voor de catering uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van het evenement. Of het nu een bedrijfsfeest is waar je indruk wilt maken, een kinderfeestje waar je kleine fijnproevers wilt verrassen, of een braderie waar je bezoekers wilt laten genieten van heerlijk eten, onze foodtruck staat voor je klaar.

Laat jouw evenement smaakvol zijn met onze foodtruck. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw culinaire avontuur te plannen.