Incl. BTW Excl. BTW

Zwembad (water)stormbaan

 

Een zwembad stormbaan voor uw zwembad vijver of sloot op uw evenement, in de schoolvakantie of voor de camping huren. We verhuren een ruime keuze in samenwerking met andere verhuurbedrijven.

 


Alle zwembad (water)stormbaan

Doordat we met andere verhuurbedrijven samenwerken kunnen we een ruim en gevarieerd aanbod zwembad stormbanen aanbieden.

Helaas zijn nog niet alle partners voor waterstormbanen aan ons live voorraadsysteem gekopped. Hierdoor is het mogelijk dat een zwembad stormbaan niet beschikbaar is op de door u gewenste datum. Door het grote aanbod in de groep van verhuurbedrijven kunnen we u altijd een vervangend model aanbieden.

Houd u rekening met drukke dagen als zwemvierdaagse, kerstvakantie en voorjaarsvakantie. In deze periodes is de aanvraag groot reserveer dus ruim op tijd.

Doordat we samen werken met andere verhuurbedrijven is er een vast bezorgbedrag vastgezet voor een zwembad stormbaan. Bij reserveren dient u dan ook te kiezen voor zwembad stormbaan. Door prijsafspraken is het niet mogelijk andere producten voor dit bedrag te bezorgen.

Uw stormbaan wordt geleverd in een rolcontainer incl blower. Wanneer de chauffeur deze weer komt ophalen dient hij ook weer in de rolcontainer geleverd te worden. Dit mag nat, uiteraard wanneer de stormbaan vol modder zit en kroos uit bv een sloot worden er extra schoonmaakkosten gerekend. 

Bij retour van de stormbaan wordt deze altijd nagekeken en schoongemaakt (afgespoten) door ons. Dit om schade door choor te voorkomen en om te zorgen dat de volgende huurder weer een schoon kussen huurt. Modder of kroos in een zwembad is niet fijn.

Onze zwembad stormbanen mogen niet op land gebruikt worden. Hiervoor zijn deze niet bedoeld en voldoet deze ook niet aan de veiligheidseisen. Al onze zwembad stormbanen zijn goedgekeurd voor gebruik in water. Als u bij ons een zwembad stormbaan huurt ontvangt u ten alle tijde een gebruikershandleiding en een copy van het keuringcertificaat.