Incl. BTW Excl. BTW

Geboorte figuren jonge / meisje huren


Alle geboorte figuren jonge / meisje huren

Het verwelkomen van een nieuw gezinslid is een bijzondere gebeurtenis, en het huren van een geboorte opblaasfiguur of geboortebord voegt een vrolijke en feestelijke dimensie toe aan deze speciale tijd. Dit zijn enkele woorden om deze vreugdevolle aankondiging te begeleiden:


"Dompel jezelf onder in de blijdschap van nieuw leven! Met trots kondigen we de komst van ons kleintje aan. Maak deze bijzondere gebeurtenis nog memorabeler door onze schattige geboorte opblaasfiguur of geboortebord te huren.

Laat de wereld weten dat ons gezin is uitgebreid met een prachtige baby. Onze opblaasbare figuur als een schattige babyof baby in auto, of het kleurrijke geboortebord met alle geboortegegevens, zal een baken van vreugde zijn voor voorbijgangers en buren.

Het huren van een geboorte opblaasfiguur of geboortebord is niet alleen een leuke manier om de geboorte aan te kondigen, maar het creëert ook een warme en feestelijke sfeer in de omgeving. Familie, vrienden en zelfs voorbijgangers zullen de blijdschap delen terwijl ze getuige zijn van dit vrolijke gebaar.

Onze geboorte aankondigingen zijn eenvoudig te huren, gemakkelijk op te zetten en vormen een opvallende toevoeging aan de buitenkant van je huis of tuin. Het is een geweldige manier om de vreugde te verspreiden en de buurt te betrekken bij deze bijzondere mijlpaal in ons leven.

Dus, laten we samen vieren en de wereld laten zien dat er een nieuw avontuur begonnen is. Huur vandaag nog een geboorte opblaasfiguur of geboortebord en laat iedereen delen in de opwinding van onze gezinsuitbreiding!

 

Alle opblaas figuren zijn voorzien van een losse blower. De blowers hebben een vermogen van 380 Watt 230 volt.

 

Verankering  : met scheerlijnen en haringen.

Vervoer         : met een transportzak die zo groot is als een grote sporttas.

Opzetten       : minder dan 10 minuten en zeer gemakkelijk.

Handleiding  : is bijgevoegd. 

Pakket           : opblaas figuur, blower, banner grondzeil, haringen, handleiding

Verhuurperiode(n):

1 dag      : afhalen kan vanaf 9:00 uur, terug brengen uiterlijk 21:00 uur.

2 dagen  : afhalen vanaf 12:00 uur, terug brengen volgende dag uiterlijk 21:00 uur.

3 dagen  : dag 1 afhalen na 12:00 uur; dag 3 terugbrengen voor 21:00 uur.

Andere huurperioden zijn ook mogelijk, hiervoor maken we een speciale prijs en verzoeken u hiervoor contact op te nemen.

 

Bij afhalen berekenen we een borg van €100,- welke u uiteraard weer retour ontvangt bij het in goede staat terugbrengen van het opblaas figuur.