Photobooth huren in Hoorn

Nieuw bij Mh-partyverhuur is de Photobooth. Huur de Photo Booth in Hoorn.


Wilt u de Photobooth huren voor onbeperkt foto's op uw feest of evenement? Voor €195,- huurt u al een digitale photobooth.

U kunt bij ons de Photobooth afhalen of deze door ons laten bezorgen in Hoorn daarbij komen we de photobooth ook voor u installeren.


De installatie van de Photo Booth is zeer makkelijk. 


Hoe werkt de Photo booth.

U haalt bij ons de photobooth af. De set wordt compleet geleverd u zet deze op op uw evenement en foto's maken maar. De photobooth is helemaal ingesteld voor u. Alleen de stekker in het stopkontact en foto's maken maar.


U kunt de photobooth ophalen de dag van uw feest (indien beschikbaar een dag eerder) en een dag later retour brengen. Wij werken met de photobooth samen met propfun. Deze verzorgen voor ons de service en leveren de apparatuur.


Wat is een photobooth?

Een photobooth is een interactieve fotostudio die draagbaar is en op verschillende evenementen wordt ingezet. Het biedt gasten de kans om spontane en leuke foto's te maken met behulp van achtergronden en accessoires. Het proces is eenvoudig: stap in de booth, kies een achtergrond, gebruik rekwisieten en neem foto's. Het onmiddellijke printproces zorgt voor directe fysieke afdrukken als blijvende herinneringen.


Onze photobooths zijn een populaire toevoeging aan bruiloften, feesten, bedrijfsevenementen en meer, waar ze een leuke en sociale activiteit creëren. Uw gasten kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en tegelijkertijd gedenkwaardige momenten vastleggen. De prints dienen ook als unieke aandenkens of gunsten voor de deelnemers.

U kunt de foto's makkelijk online delen op sociale media, waardoor het n og leuker is voor de gasten. Kortom, een photobooth voegt een speels en interactief element toe aan evenementen, waardoor de sfeer wordt verlevendigd en de deelnemers met blijvende souvenirs naar huis gaan.

Wij verhuren ook tenten, rodeostieren / simulators, stormbanen en springkussens in Hoorn klik hieronder op de links:


Partytent verwarming huren in Hoorn


Partytent meubilair huren in Hoorn


Abraham of Sarah huren in Hoorn


Springkussen huren in Hoorn