Incl. BTW Excl. BTW

Stormbanen

Huur makkelijk een stormbaan bij Mh- partyverhuur. We verhuren een groot assortiment stormbanen in verschillende maten en thema's. Ook kunt u stormbanen combineren.

Waarom een stormbaan huren bij Mh-partyverhuur?

☺ We hebben een groot assortiment
☺ Veel verschillende thema's
☺ De 2de dag betaald u slechts 50% van de huurprijs
☺ Zijn flexibel met onze tijden 
☺ We kunnen eventueel ook bezorgen en weer retour halen
☺ Wij kunnen de op en afbouw van uw kussen verzorgen
☺ Wij verhuren alles voor uw complete feest
☺ U huurt tegen gereduceerde prijs een dichte aanhanger

Is uw gewenste stormbaan niet beschikbaar neem dan contact met ons op wij kijken naar de mogelijkheden.

 

 


Waarom een stormbaan van MH-partyverhuur huren?

Mh-partyverhuur is een veelzijdige aanbieder als het gaat om stormbanen. Of je nu op zoek bent naar een kleine stormbaan of een super grote stormbaan, of een specifieke lengte stormbaan, we verhuren aan verschillende maten, soorten en lengtes. We hebben maar liefst meer dan 200mtr stormbaan op voorraad.

We hebben de leukste stormbanen van West-Friesland

We hebben gave stormbanen vanaf 9 meter tot wel 46,5mtr ook is het mogelijk deze banen te verlengen om zo voor een ultime uitdaging te gaan. Springen in een vrijeval van 4mtr op de Base jump Jungle stormbaan, klauteren over de bouncing balls stormbaan of gewoon van de hoge glijbaan en een hindernisparcour op de 27mtr stormbaan wipe out

Test je conditie, jouw snelheid en doorzettingsvermogen terwijl je over de stormbaan racet. Gegarandeerd plezier en competitie met vrienden collega's, famillie etc.

We verhuren stormbanen voor buurtfeesten, evenementen, sportdagen en braderieën

we verhuren aan een een brede klantenkring.

Stormbaan bezorging, op en afbouw
We bieden verschillende opties, zoals het afhalen, laten bezorgen, opzetten, afbouwen en zelfs begeleiding. Dit maakt het gemakkelijk voor onze klanten om de gewenste service te kiezen op basis van hun behoeften en budget.

U kunt zelfs een eigen stormbaan te creëren dat is ook leuk voor uw beleving. Dit kan aantrekkelijk zijn voor organisatoren die op zoek zijn naar iets unieks en op maat gemaakt voor hun evenement.

Al met al lijkt Mh-partyverhuur heeft een flexibele en uitgebreide optie te zijn voor het huren van een stormbaan voor allerlei gelegenheden

 

Mh-partyverhuur is uw verhuurder uit Enkhuizen voor springkussens, stormbanen, opblaasfiguren (blikvangers), partyverhuur, funfood en evenementen catering.