Incl. BTW Excl. BTW

Kraampjes

Marktkraam huren

We verhuren 2 soorten marktkramen. We verhuren de standaard marktkraam en de houten (nostalgische) kraam. Eventueel kunnen we de kraam voor u bemannen met bijvoorbeeld chocomelk, gluewijn of als poffertjes kraam.


Alle kraampjes

Maak je evenement extra speciaal met onze charmante kleine marktkramen, perfect voor allerlei gelegenheden zoals festivals, markten, beurzen, bruiloften en meer. Of je nu op zoek bent naar een uitdeelkraam, houten kraam of nostalgische kraam, onze veelzijdige kramen voegen een vleugje authenticiteit en stijl toe aan elke setting.

Onze kleine marktkramen zijn ideaal voor het presenteren van producten, diensten of lekkernijen op een unieke en aantrekkelijke manier. Of je nu ambachtelijke producten, snacks, souvenirs of promotiemateriaal wilt uitdelen, onze kramen bieden de perfecte presentatie. Het houten ontwerp geeft een warme en uitnodigende uitstraling, terwijl de compacte afmetingen zorgen voor flexibiliteit bij het opzetten van jouw stand op verschillende locaties.

De nostalgische uitstraling van onze kramen voegt een vleugje charme toe aan jouw evenement. Of je nu een vintage bruiloft organiseert, een retro-markt presenteert of een gezellig straatfestival opzet, onze kramen passen perfect bij diverse thema's en creëren een sfeer van vervlogen tijden. De houten details en het ambachtelijke ontwerp maken deze kramen niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Onze kleine marktkramen zijn eenvoudig te monteren en demonteren, waardoor ze ideaal zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. De compacte afmetingen maken ze geschikt voor diverse locaties, van kleine pleinen tot grote evenementenhallen. Bovendien bieden ze voldoende ruimte voor presentatie, zodat je jouw producten op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier kunt tentoonstellen.

Of je nu een lokale ondernemer bent die zijn waren wil presenteren of een evenementenplanner die op zoek is naar een unieke presentatiemogelijkheid, onze kleine marktkramen zijn de perfecte keuze. Voeg een vleugje nostalgie en authenticiteit toe aan jouw evenement met deze charmante kramen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om deze veelzijdige kramen voor jouw gelegenheid te reserveren.