Incl. BTW Excl. BTW

Winterspelen


Alle winterspelen

Geef uw winterse evenement een extra dosis plezier en magie met onze uitgebreide selectie van verhuurbare winterspelen! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een kerstviering of een gezellige bijeenkomst met vrienden en familie, wij hebben de perfecte spellen om de winterse sfeer te versterken en iedereen warm te houden, zelfs in de koudste maanden.

Bij ons kunt u genieten van klassiekers zoals sneeuwbal blikgooien, waar deelnemers hun gooikunsten kunnen tonen en proberen de blikken omver te werpen met zorgvuldig gerolde sneeuwballen. Voor degenen die van een uitdaging houden, bieden we kaarsenstapelen, waar behendigheid en precisie worden getest terwijl deelnemers proberen kaarsen op elkaar te stapelen zonder ze te laten vallen.

Ringgooien is een tijdloos spel, maar onze winterse twist voegt een nieuwe dimensie toe aan de klassieke activiteit. Werpen met ringen om de winterse objecten zorgt voor een frisse en feestelijke variant van dit bekende spel. En wie kan weerstand bieden aan de charme van de pinguïn? Ons ringgooien met pinguïns voegt een schattig element toe aan het traditionele spel en zorgt voor een leuke uitdaging.

Voor de liefhebbers van golf hebben we de sneeuwbal golf, een creatieve en winterse benadering van deze sport. Laat deelnemers hun vaardigheden aanscherpen terwijl ze proberen de sneeuwballen in speciale doelen te mikken. En voor de durfals hebben we het ijspegelvangen, waar behendigheid en snelheid samenkomen om vallende ijspegels te vangen zonder getroffen te worden.

Onze verhuurteksten voor winterspelen zijn ontworpen om een gezellige en feestelijke sfeer te creëren tijdens uw winterse bijeenkomst. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid, prijzen en hoe u deze winterspelen kunt toevoegen aan uw evenement. Laat de winterpret beginnen met onze betoverende winterspelen!