Incl. BTW Excl. BTW

Rode loper


Alle rode loper


Bij het organiseren van een evenement, première, bruiloft of speciale gelegenheid wil je dat de entree indruk maakt en een gevoel van elegantie en exclusiviteit uitstraalt. Onze rode loper, afzetpalen en afzetkoorden vormen de perfecte combinatie om een onvergetelijke entree te creëren die je gasten direct in de feeststemming brengt.

Onze rode loper is niet zomaar een tapijt; het is een symbool van grandeur en stijl. Met zijn opvallende rode kleur en luxueuze uitstraling biedt de loper een welkomstgevoel dat bij elke speciale gelegenheid past. Of het nu gaat om een chique gala, een filmpremière of een exclusief bedrijfsevenement, de rode loper legt de basis voor een onvergetelijke ervaring.

Om de rode loper nog meer allure te geven, bieden wij ook afzetpalen en afzetkoorden aan. De afzetpalen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals klassiek chroom of stijlvol zwart, en kunnen worden gecombineerd met bijpassende afzetkoorden. Deze afzettingen voegen niet alleen een vleugje glamour toe, maar zorgen ook voor een georganiseerde en gestroomlijnde entree.

Onze afzetpalen en koorden zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de veiligheid van je evenement door duidelijke richtlijnen te bieden voor de stroom van gasten. Of je nu een VIP-gebied wilt creëren, een speciale doorgang voor eregasten wilt markeren of gewoon een gevoel van orde en elegantie wilt toevoegen, onze afzetpalen en koorden zijn de perfecte oplossing.

Het huren van onze rode loper, afzetpalen en afzetkoorden is eenvoudig en zorgt voor een naadloze planning van je evenement. Wij begrijpen dat elk evenement uniek is, en daarom staan we klaar om samen met jou de ideale combinatie te vinden die past bij de stijl en het thema van jouw gelegenheid. Maak een groots entree met onze hoogwaardige rode loper en afzettingen, en laat je gasten zich speciaal voelen vanaf het moment dat ze arriveren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om je reservering te maken.