Incl. BTW Excl. BTW

Opblaas spelen


Alle opblaas spelen

Laat uw evenement bruisen van opwinding met onze uitgebreide selectie opblaasbare spelen! Of u nu een bedrijfsfeest, familiebijeenkomst, kinderfeestje of zeskamp organiseert, wij hebben de perfecte spellen om uw gasten te vermaken en een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Stelt u zich eens voor: een kleurrijk dartbord dat vele malen groter is dan het standaardformaat, waar deelnemers enorme klittenbandballen naar toe gooien. Een hilarische variant van het traditionele ringgooien waarbij de uitdaging en de grootte van de ringen voor een extra dimensie zorgen. En wat dacht u van het stropdas schieten, probeer met behendigheid en precisie de bal door de stropdas te schieten.

Voor de avontuurlijke zielen hebben we de reuze twister, waarbij de klassieke draai aan het spel wordt gegeven met een enorme opblaasbare mat. Gegarandeerd plezier en gelach terwijl deelnemers zich in allerlei bochten wringen om de juiste kleuren te bereiken. En voor de waaghalzen onder ons hebben we de bananen run, een hilarisch obstakelparcours waar snelheid en behendigheid centraal staan.

Onze opblaasbare spelen zijn geschikt voor alle leeftijden en voegen een speels element toe aan elke gelegenheid. Of het nu gaat om teambuilding, competitie of gewoonweg plezier, deze spellen zijn de ideale toevoeging aan uw evenement. Bovendien voldoen al onze opblaasbare attracties aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw festiviteiten.

Kies voor een onvergetelijke ervaring en huur onze opblaasbare spelen voor uw volgende evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid, prijzen en mogelijkheden. Maak van uw feest een spektakel met onze opblaasbare attracties!