Huur voorwaarden

Indien u bij ons een huur aanvraag doet, kunt u indien gewenst onze huurvoorwaarden/regels per e-mail ontvangen. 
Bij het maken van een definitieve reservering gaat u akkoord met onze onderstaande voorwaarden en regels.
  •  De huurder is ten alle tijden verantwoordelijk voor het gehuurde product.
  •  Mocht het gehuurde product gestolen worden wordt het volgende in rekening gebracht.
  • Geboortebord: € 75,--·   
  • Ooievaarsnest met licht € 250,--·    
  • Opblaasfiguur: € 600,--·   
  • Party tent € 450,--·    
  • Bierset € 150,--  

·      Het gehuurde product wordt door de huurder zelf aangebracht tenzij anders overeengekomen.

·      Voor iedere dag dat het gehuurde product te laat wordt terug gebracht wordt 50 euro in rekening gebracht.  Wilt u het product langer huren dan afgesproken, meldt dit dan minimaal 2 dagen voor het verstrijken van de huurperiode. Wij kunnen dan bekijken of het mogelijk is en of het product niet gereserveerd is door de volgende klant.

·      Wij rekenen geen reservering kosten, mocht door medische redenen het geboortebord niet meer noodzakelijk zijn krijgt u de reserveringskosten terug zonder dat daarvoor een product gehuurd hoeft te worden. Bij overige redenen van annulering dient de huur voldaan te worden.

·      Het is niet toegestaan om het gehuurde product te beschadigen met plakband, punaises, er in te boren etc.

·      Het gehuurde product moet schoon terug gebracht worden. Schoonmaken dient alleen te gebeuren met water en een zachte spons (eventueel met gebruik van afwas middel). 

·     Een opblaasfiguur is niet geschikt om op te springen.

·      Mh-partyverhuur is niet aansprakelijk voor schade dat ontstaat tijdens de huurperiode (bijv. als u de waterleiding raakt tijdens het plaatsen van een geboortebord.)

·      Bij vroeger terug brengen van een artikel  wordt geen geld geretourneerd.

·      Een product mag niet aan derden worden uitgeleend (betaald of onbetaald).

·      Bij afhalen van een product een legitimatie meenemen (iets met foto en adres bijv rijbewijs met een recente brief aan uw adres en op uw naam of paspoort).

·      Wij rekenen €100,- borg  welke contant voldaan dient te worden bij afhalen van de producten. Uiteraard krijgt u deze bij het correct retour brengen weer contant retour. Event schoonmaak kosten, schade en vergoeding niet volgens afspraak retour brengen zullen verrekend worden met de betaalde borg  (in zovere de borg toereikend is anders dient u bij te betalen). U dient zelf de schade te verhalen bij uw wa-verzekering.

·      De huurder is en blijft ten aller tijde zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van het gehuurde.

·      De dagprijs is indien zelf opgehaald gerekend van 09:00u tot 21:00u dezelfde dag. 1 dag extra is berekent van/tot 12:00u de volgende dag. De dagprijs indien bezorgt / gehaald is gerekend van 10:00u tot 21.00u

·      Wij behouden het recht producten niet aan u te verhuren indien wij dit niet verantwoord vinden voor de duurzaamheid van onze verhuur artikelen.