Bezorging


Wij beschikken over onze eigen bezorgdienst.


Voor uw gemak brengen wij graag het gehuurde tot op de locatie. Wanneer mogelijk helpen we u met opbouwen en opvouwen van uw springkussen of stormbaan. Helaas is het niet mogelijk dit altijd standaard te doen op drukke dagen.
U kunt bij de bezorgopties kiezen voor uw postcode. Staat uw postcode niet in het overzicht dan berekenen wij de bezorgkosten per kilometer. We berekenen € 0.72 (excl. btw) per gereden kilometer vanaf ons magazijn in Bovenkarspel.

Bij bezorgen en weer ophalen berekenen wij de afstand dus x 4
Voor grotere afstanden vraag voor eenn offerte en aangepaste prijzen.


Wij bezorgen in principe dagelijks tussen 8.00 en 20.00 uur

Wij halen de kussens op vanaf 19.00u. I.v.m. drukte kan het voorkomen dat we de kussens / stormbanen na 22.00u komen ophalen uiteraard proberen we dit te voorkomen.


U kunt bij uw bestelling een voorkeur tijdsblok opgeven, en indien deze niet past in onze planning zullen wij altijd in overleg kijken naar een passend alternatief.


Onze verhuurmaterialen worden niet verstuurd per post of koeriersdienst, dit omdat deze anders omgaan met onze materialen.


Zorg graag vooraf dat onze chauffeurs vrije doorgang heeft dus graag vuilnisbakken, fietsen, skelters, auto´s etc voor de afgesproken bezorgtijd verwijderen. Afhankelijk van het gehuurde minimaal een doorgang van 90cm.


Graag de plaats waar het springkussen of stormbaan komt te staan graag voor de afgesproken bezorgtijd vrijmaken. Helaas komt het vaak voor dat we nog een lounge set, tafel, kinderspeelhuisje etc aan de kant moeten zetten alvoor het sprinkussen / stormbaan geplaatst kan worden in dat geval helpt de chauffeur niet met opzetten.  


Voor het plaatsen van het springkussen of stormbaan graag geen gras maaien. Voor verenigingen / scholen vraag de gemeente dit na het evenement te doen. Niets is vervelender om na het evenement een stormbaan schoon te maken van een grote hoeveelheid gemaaid gras.