Incl. BTW Excl. BTW

Glijbanen

De leukste opblaasbare glijbanen vind je hier. De glijbanden zijn ook te combineren met een stormbaan.


Of je nu een kinderfeestje, bedrijfsevenement of buurtbijeenkomst organiseert, het huren van een opblaasbare glijbaan voegt een speels en avontuurlijk element toe dat deelnemers van alle leeftijden in vervoering brengt.

Onze opblaasbare glijbanen zijn niet alleen kleurrijk en opvallend, maar bieden ook een veilige en spannende glijervaring. Met verschillende hoogtes en ontwerpen, van kronkelende bochten tot rechte afdalingen, is er voor elk wat wils. Deze glijbanen zijn ontworpen met het oog op veiligheid, met stevige materialen en zorgvuldige constructie om een betrouwbare en vreugdevolle ervaring te garanderen.

Het huren van een opblaasbare glijbaan is eenvoudig en zorgt voor een moeiteloze toevoeging aan je evenement. Wij leveren en installeren de glijbaan op de door jou gekozen locatie. Of het nu in een achtertuin, op een parkeerplaats of in een park is, de opblaasbare glijbaan creëert direct een feestelijke sfeer.

De opblaasbare glijbaan is niet alleen een hit bij kinderen, maar biedt ook volwassenen de mogelijkheid om hun innerlijke kind los te laten. Het is een geweldige attractie voor familiebijeenkomsten, bedrijfsevenementen of teambuildingactiviteiten. Deelnemers kunnen wedstrijdjes houden, de snelste tijd proberen te verslaan, of gewoon genieten van een vrije val naar beneden.

Daarnaast biedt de opblaasbare glijbaan een visueel aantrekkelijk element dat de aandacht trekt en deelnemers uitnodigt om deel te nemen. Het is een uitstekende manier om je evenement te markeren en de betrokkenheid van deelnemers te vergroten.

Veiligheid staat voorop bij het gebruik van onze opblaasbare glijbanen. Wij kunnen ook zorgen voor voor toezicht en begeleiding om ervoor te zorgen dat deelnemers een veilige en plezierige ervaring hebben.

Kortom, het huren van een opblaasbare glijbaan is een gegarandeerde manier om een lach op de gezichten van je gasten te toveren en een blijvende indruk achter te laten. Breng een dosis avontuur naar je evenement en laat de glijbaanpret beginnen!