Op en afbouw springkussens - stormbanen - tenten.Opzetten / opruimen springkussen

Bij bezorging proberen we u altijd indien mogelijk te helpen met het opzetten en weer opruimen van het springkussen. Wij verwachten dan wel hulp van tenminste 1 volwassen persoon. Indien er geen hulp is van tenminste 1 volwassen persoon (of als aangegeven bij het product) bij het opzetten of afbreken van het springkussen vragen wij een bedrag van €30,- welke verrekend wordt met de borg.

Opzetten / opruimen stormbaan

Bij bezorging proberen we u altijd indien mogelijk te helpen met het opzetten en weer opruimen van de stormbaan. Wij verwachten wel hulp van het aantal personen aangegeven op de website. Bij geen hulp (minimaal 2 volwassen personen (nuchter) bij het opruimen van een kleine stormbaan (tot 21mtr)wordt er een bedrag van  €100,- verrekend met de borg. Bij geen hulp korte stormbaan (>21mtr) wordt er een bedrag van  €150,- inrekening gebracht. U kunt u voorstellen dat onze chauffeur het niet alleen kan.

Op en afbouw tenten

Voor de opbouw en afbouw van tenten rekenen we €75,- met hulp van tenminste 1 volwassen persoon. Voor alleen opbouw of alleen afbouw berekenen we een bedrag van  €45,-