Incl. BTW Excl. BTW

Springkussens

Huur makkelijk een springkussen bij Mh- partyverhuur. We verhuren een groot assortiment springkussens in verschillende maten en thema's.

Waarom een springkussen huren bij Mh-partyverhuur?

☺ We hebben een groot assortiment
☺ Veel verschillende thema's
☺ De 2de dag betaald u slechts 50% van de huurprijs
☺ Zijn flexibel met onze tijden 
☺ We kunnen eventueel ook bezorgen en weer retour halen
☺ Wij kunnen de op en afbouw van uw kussen verzorgen
☺ Wij verhuren alles voor uw complete feest
☺ U huurt tegen gereduceerde prijs een dichte aanhanger


Blijde kinderen op uw feest, bedrijfsfeest of kinderpartijtje met het huren van ons fantastische springkussen of luchtkasteel bij MH Partyverhuur. Onze springkussens zijn niet alleen een bron van eindeloos plezier, maar voldoen ook aan alle veiligheidsnormen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken terwijl de kinderen zich vermaken.

Onze springkussens zijn ontworpen met de hoogste normen voor veiligheid en kwaliteit. Bij MH-partyverhuur staat veiligheid voorop, en daarom zorgen we ervoor dat al onze springkussens regelmatig worden geïnspecteerd en onderhouden. Hierdoor kunt u met een gerust hart genieten van het feest, wetende dat de kinderen in een veilige omgeving spelen.

Een grote collectie springkussen.

Wij verhuren een grote collectie springkussens en dat maakt jouw feest of evenement compleet. U vind springkussens met glijbaan ook wel een multiplay springkussen genoemd of springkussens zonder glijbaan het standaard springkussen. Wat denkt u van het Safari multiplay springkussen of het unicorn multiplay springkussen of voor de kleinere onder ons het jungle slide springkussen.

Geniet van urenlang plezier en lachende gezichten met onze topkwaliteit springkussens.

Altijd een springkussen wat past.

En de thema’s? Die maken het feest pas echt compleet! Met ons betoverende princessen springkussen wordt het een sprookjesachtig avontuur, terwijl het multiplay springkussen hawaii  (ALOHA) zorgt voor een vrolijke en kleurrijke sfeer. Kies het thema dat bij jouw feest past en maak van jouw locatie een feestelijk springkussenparadijs.

We verhuren springkussens met glijbaan. Onze glijbaan springkussens zorgen voor extra opwinding en plezier. Laat de kinderen lekker glijden en spelen. Welk kind houd er niet van.

Geef de kinderen een onvergetelijk feest, reserveer online en wij doen de rest. Succes gegarandeerd met de spingkussens van Mh-partyverhuur.

Wij verhuren uitsluitend springkussens van Nederlands fabricaat die voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen conform NEN-EN 14960 en voorzien zijn van certificaat.

 

Onze springkussens hebben een gewicht vanaf ongeveer 80 kg daarom bezorgen wij deze op verzoek tegen een geringe vergoeding thuis en verlenen wij indien de drukte het toelaat assistentie bij het opzetten (1 extra persoon vereist).

Verankering:     zandzakken of haringen.

Vervoer:           aanhanger of ruime auto  benodigd. 

Opzetten:         minder dan 20 minuten en zeer gemakkelijk.

Handleiding:     bijgevoegd. 

Pakket:             springkussen, blower, grondzeil, haringen, handleiding 

Uw handleiding ontvangt u bij uw online reservering per mail, heeft u alsnog vragen vraag het ons gerust.

 

Verhuurperiode(n):

1 dag      : afhalen kan vanaf 9:00 uur, terug brengen uiterlijk 21:00 uur (in overleg de volgende dag voor 09.00uur).

2 dagen   : afhalen vanaf 9:00 uur, terug brengen volgende dag uiterlijk 21:00 uur (in overleg de volgende dag voor 09.00uur).

3 dagen  : dag 1 afhalen na 09:00 uur; dag 3 terugbrengen voor 21:00 uur.

Andere huur perioden zijn ook mogelijk, hiervoor maken we een speciale prijs en verzoeken u hiervoor contact op te nemen.

 

Wij geven een goed weer garantie.

Regent het onverwacht de dag dat u het springkussen bij ons gehuurd heeft geen probleem u kunt het annuleren zonder kosten. Ook houden wij ons het recht voor het springkussen niet te verhuren indien het ons inziens onverantwoord is i.v.m. de weersomstandigheden.

I.v.m. de veiligheid van de kinderen dient u ten alle tijden te zorgen voor een valdempende ondergrond rond het springkussen van tenminste 1.2m. Staat het kussen op gras is dit niet nodig. Staat het springkussen op stenen of asfalt dient u het kussen te voorzien van TUV goedgekeurde valmatten. Deze kunt u als optie bij het springkussen huren.

Mh-partyverhuur is uw verhuurder uit Enkhuizen voor springkussens, stormbanen, opblaasfiguren (blikvangers), partyverhuur, funfood en evenementen catering.