Stormbaan huren in Hoorn

Huur makkelijk een stormbaan bij Mh-partyverhuur. We verhuren een groot assortiment stormbanen in verschillende maten en thema's en lengtes. U kunt ook uw eigen lengte stormbaan samenstellen.


Wij bezorgen uw stormbaan ook in Hoorn.


Waarom een stormbaan huren in Hoorn bij Mh-partyverhuur?


☺ We hebben een groot assortiment
☺ Veel verschillende thema's
☺ De 2de dag betaald u slechts 50% van de huurprijs
☺ Zijn flexibel met onze tijden 
☺ We kunnen eventueel ook bezorgen en weer retour halen
☺ Wij kunnen de op en afbouw van uw stormbaan verzorgen
☺ Wij verhuren alles voor uw complete feest
☺ U huurt tegen gereduceerde prijs een dichte aanhanger

Assortiment stormbaan huren

Welkom bij MH-Partyverhuur, dé verhuurder uit het bruisende West-Friesland! Als je op zoek bent naar een sensationeel feest in Hoorn, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreide selectie van de langste stormbanen in de regio, variërend tot wel 46,5 meter! Bij MH-Partyverhuur geloven we in het leveren van topkwaliteit en plezier, en daarom hebben we een breed scala aan diverse en uitdagende stormbanen beschikbaar voor verhuur. Onze stormbanen zijn niet alleen de langste in West-Friesland, maar ze bieden ook een unieke en opwindende ervaring voor alle leeftijden. Of je nu een bedrijfsfeest, verjaardagsviering of een ander evenement organiseert, onze stormbanen voegen gegarandeerd een element van spanning en competitie toe. Met verschillende obstakels en uitdagende parcoursen zorgen onze stormbanen voor urenlang vermaak. Naast onze indrukwekkende stormbanen bieden we ook een breed scala aan andere feestbenodigdheden. Van kleurrijke springkussens tot ruime partytenten en stijlvol meubilair, MH-Partyverhuur heeft alles wat je nodig hebt om je feest compleet te maken. Voor de lekkerbekken onder ons hebben we ook een assortiment aan funfoodmachines, waaronder popcornmachines en suikerspinmachines, om de feestvreugde nog verder te vergroten. Hoorn, met zijn historische charme en bruisende sfeer, is de perfecte setting voor een stormbanen feest. MH-Partyverhuur staat klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met onze unieke en opwindende feestuitrusting. Wij begrijpen dat de juiste sfeer cruciaal is, vooral in een levendige stad als Hoorn. Daarom bieden wij niet alleen topattracties, maar ook een uitstekende service. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het plannen van het perfecte feest, met de juiste mix van stormbanen, springkussens en andere benodigdheden. Of je nu een klein intiem feest organiseert of een grootschalig evenement, MH-Partyverhuur zorgt ervoor dat jouw feest in Hoorn een onvergetelijke ervaring wordt. Kies voor kwaliteit, kies voor MH-Partyverhuur - jouw partner voor feestplezier in West-Friesland!

Wij verhuren ook tenten, rodeostieren / simulators, stormbanen en springkussens in Hoorn klik hieronder op de links:


Springkussen huren in Hoorn


Abraham of Sarag huren in Hoorn

Mh-partyverhuur is uw verhuurder uit Enkhuizen voor springkussens, stormbanen, opblaasfiguren (blikvangers), partyverhuur, funfood en evenementen catering.


Wij bezorgen onze springkussens, stormbanen en partyverhuur artikelen o.a. in: Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Berkhout,  Bovenkarspel, Grootebroek, Hauwert, Hem,  Hoogkarspel, Hoorn,  Lambertschaag,  Lutjebroek, Medemblik,  Middenmeer, Nibbixwoud,  Onderdijk, Oostwoud,  Opmeer,  Opperdoes, Schellinkhout,  Twisk, Venhuizen,   Wervershoof, Westwoud,   Wijdenes,  Winkel,  Wognum,  Zwaag en  Zwaagdijk.