Incl. BTW Excl. BTW

Tractaties / fun food

Funfood en traktaties

Bij Mh-partyverhuur kunt u terecht voor een groot assortiment van funfood. We verhuren alles voor uw suikerspin, popcorn maar ook voor uw broodje hamburger en beenham.

Funfood apparatuur en bemande kramen

We verhuren onze machines los met ingrediënten maar ook als bemande kraam. zo zijn wij ook te boeken als suikerspin of poffertjes kraam. Ook komen we graag op uw evenement met onze foodtruck voor een broodje hamburger of beenham.

 Welkom in de heerlijke wereld van Funfood! Maak jouw feest of evenement extra bijzonder met onze Funfood verhuur, inclusief een popcornmachine, suikerspinmachine, poffertjesbakplaat, slushpuppymachine en limonadekoe. Met deze smakelijke toevoegingen wordt jouw gelegenheid onvergetelijk en zorgt het voor een feestelijk tintje dat zowel jong als oud zal waarderen.

Onze popcornmachine tovert verse, warme popcorn tevoorschijn, doordrenkt met de heerlijke geur die iedereen meteen doet watertanden. Met een knapperige textuur en de keuze uit diverse smaken, is het een traktatie waar niemand nee tegen kan zeggen. Het is niet alleen een smakelijke snack, maar ook een visueel aantrekkelijk element met de popcornmachine in actie.

Vervolg het festijn met de suikerspinmachine, die kleurrijke en pluizige suikerspinnen produceert. Het draaien van de suikerspin en het zien ontstaan van deze zoete lekkernij is een feest op zich. Het zorgt voor een zoete traktatie die zowel de jongsten als de jong van geest zal bekoren.

Wil je de smaak van traditie toevoegen aan je evenement? Dan is de poffertjesbakplaat de perfecte keuze. De zoete aroma's van verse poffertjes die worden bereid voor de ogen van je gasten zorgen voor een gezellige en huiselijke sfeer. Serveer ze met poedersuiker en een klontje boter voor een onweerstaanbare lekkernij.

Voor een verfrissende touch voeg je de slushpuppymachine toe, die kleurrijke en ijzige drankjes maakt. Ideaal op warme dagen of als dorstlessende traktatie naast andere lekkernijen. Kies uit verschillende smaken en laat de gasten genieten van een verkoelend slurpend avontuur.

Last but not least, voeg een dosis zoetheid toe met de limonadekoe. Deze vriendelijke koe dient als een unieke limonadekraam, waar gasten kunnen genieten van verfrissende limonade geserveerd in stijl.

Het huren van onze Funfood machines is eenvoudig en voegt niet alleen heerlijke smaken toe aan je evenement, maar ook een interactief element dat gasten uitnodigt om te genieten van de traktaties terwijl ze worden bereid. Maak je klaar voor een smakelijk feest waarbij de Funfood een onmisbare rol speelt in de festiviteiten