Live voorraadsysteem


Wij maken gebruik van een live voorraadsysteem zo kunt u altijd zien of een product beschikbaar is. Is een product niet beschikbaar dan tonen wij een alternatief. Komt u er niet uit u kunt ons altijd bellen of whatsappen voor vragen.Een enkele keer kan het voorkomen dat een reservering welke binnenkomt via andere kanalen als Facebook, Marktplaats, Whatsapp of telefoon nog live niet is verwerkt ons excuus hiervoor. Hierbij geldt de eerste reservering en bieden wij u een alternatief.


U ontvangt van ons altijd een ordebevestiging per mail binnen 24 uur.


Hoe werkt het? 1. Selecteer een product en plaats deze in de winkelwagen
 2. Kies de gewenste dag / dagen
 3. Het systeem geeft aan: beschikbaar of niet beschikbaar


  Is het product beschikbaar dan krijgt u een aantal opties in te vullen bij het product. Bij opblaasfiguren is het een verlengsnoer maar bij springkussens b.v. valmatten en de keuze van plaatsing.


  Reserveren:


  U selecteert de datum voor het product

  Wanneer er beschikbaar wordt vermeld kunt u doorgaan met reserveren  Wanneer er een rood bolletje voor uw product staat is deze niet beschikbaar voor de gewenste datum en worden er alternatieve producten getoond.  Indien het product beschikbaar is worden er u een aantal vragen gesteld afhankelijk van product en kunt u eventuele opties kiezen.  Hierna kunt u uw transportkeuze bepalen. Staat uw transport er niet bij dan neem dan contact met ons op.

  Let op voor de waterstormbanen en voor de Photo Booth gelden afwijkende transportkosten  Hierna ziet u gelijk het prijsoverzicht. 

  Het is niet mogelijk om via de website te betalen. U ontvangt van ons altijd een order bevestiging dit bedrag kunt u bij afhalen in ons magazijn contant of per pinbetaling voldoen. Bij bezorging is alleen contante betaling mogelijk.

  Voor bedrijven, scholen en verenigingen bestaat er een mogelijk om via factuur te betalen. 


  Na het prijsoverzicht kunt u uw bestelgegevens invoeren en de bestelling afronden.