Incl. BTW Excl. BTW

SpelenSpelletjes huren

Bent u op zoek naar de perfecte toevoeging voor uw evenement, feest of zeskamp? Zoek niet verder! Onze uitgebreide collectie spelletjes, opblaasbare attracties en oudhollandse spelen zal zeker bijdragen aan het creëren van een onvergetelijke ervaring voor zowel jong als oud.

Organiseert u een kinderfeest en wilt u de kleintjes vermaken met vrolijke en opwindende activiteiten? Onze collectie opblaasbare spelen is precies wat u nodig heeft. Van kleurrijke springkussens tot avontuurlijke glijbanen, wij bieden een scala aan opties die garant staan voor urenlang plezier. Onze opblaasbare attracties zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Oudhollandse spelletjes

Voor de liefhebbers van traditionele spellen hebben we een ruime keuze aan oudhollandse spelletjes. Denk aan zaklopen, koekhappen, spijkerpoepen en nog veel meer. Deze tijdloze spellen brengen een nostalgische sfeer naar uw evenement en zijn geschikt voor alle leeftijden. Ze bevorderen niet alleen de teamgeest, maar zorgen ook voor een gezonde dosis competitie en plezier.

Zeskamp spelen

Een zeskamp organiseren? Wij hebben alles wat u nodig heeft om een geweldig en gevarieerd programma samen te stellen. Van touwtrekken tot estafettelopen, onze zeskampspellen zorgen voor een mix van fysieke activiteit en strategisch denken. U kunt ervoor kiezen om een competitief element toe te voegen aan uw evenement, waardoor de deelnemers worden aangemoedigd om het beste van zichzelf te geven.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, buurtbijeenkomst of verjaardagsfeest, onze vspelletjes bieden voor elk wat wils. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw evenement kunnen transformeren in een bruisende en onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen. Laat ons u helpen bij het samenstellen van het perfecte entertainmentpakket dat aansluit bij uw wensen en de verwachtingen van uw gasten overtreft.