Springkussen circus met clown

Springkussens

Wij verhuren uitsluitend springkussens van Nederlands fabricaat die voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen conform NEN-EN 14960 en voorzien zijn van certificaat.

Onze springkussens hebben een gewicht vanaf ongeveer 80 kg daarom bezorgen wij deze op verzoek tegen een geringe vergoeding thuis en verlenen wij indien de drukte het toelaat assistentie bij het opzetten (1 extra persoon vereist).

U hoeft zelf niets anders te doen dan te bellen of klikken. Eén simpele klik of telefoontje is genoeg om uw springkussen te reserveren.

Verankering   : met scheerlijnen en haringen.

Vervoer            : een aanhanger of ruime auto  benodigd. 

Opzetten          : minder dan 20 minuten en zeer gemakkelijk.

Handleiding  : is bijgevoegd. 

Pakket             : springkussen, blower, grondzeil, haringen, handleiding


Verhuurperiode(n):

1 dag      : afhalen kan vanaf 9:00 uur, terug brengen uiterlijk 21:00 uur.

2 dagen   : afhalen vanaf 9:00 uur, terug brengen volgende dag uiterlijk 21:00 uur.

3 dagen  : dag 1 afhalen na 12:00 uur; dag 3 terugbrengen voor 12:00 uur.

Andere huur perioden zijn ook mogelijk, hiervoor maken we een speciale prijs en verzoeken u hiervoor contact op te nemen.

 

Wij geven een goed weer garantie.

Regent het onverwacht de dag dat u het kussen bij ons gehuurd heeft geen probleem u kunt het annuleren zonder kosten. Ook houden wij ons het recht voor het kussen niet te verhuren indien het ons inziens onverantwoord is i.v.m. de weersomstandigheden.

I.v.m. de veiligheid van de kinderen dient u ten alle tijden te zorgen voor een valdempende ondergrond rond het kussen van tenminste 1.2m. Staat het kussen op gras is dit niet nodig. Staat het kussen op stenen of asfalt dient u het kussen te voorzien van TUV goedgekeurde kussens. Deze kunt u als optie bij het kussen huren. 
Nieuw
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nieuw
 
 
 
 
 
 
 
 
Nieuw
 
Nieuw