Springkussens

Springkussen circus met clown

Wij verhuren uitsluitend springkussens van Nederlands fabricaat die voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen conform NEN-EN 14960 en voorzien zijn van certificaat.

Onze springkussens hebben een gewicht vanaf ongeveer 80 kg daarom bezorgen wij deze op verzoek tegen een geringe vergoeding thuis en verlenen wij assistentie bij het opzetten (1 extra persoon vereist).

U hoeft zelf niets anders te doen dan te bellen of klikken. Eén simpele klik of telefoontje is genoeg om uw springkussen te reserveren.

Verankering  : met scheerlijnen en haringen.

Vervoer         : een aanhanger of ruime auto  benodigd. 

Opzetten       : minder dan 20 minuten en zeer gemakkelijk.

Handleiding  : is bijgevoegd. 

Pakket           : springkussen, blower, grondzeil, haringen, handleiding

Verhuurperiode(n):

1 dag      : afhalen kan vanaf 9:00 uur, terug brengen uiterlijk 21:00 uur.

2 dagen  : afhalen vanaf 9:00 uur, terug brengen volgende dag uiterlijk 21:00 uur.

3 dagen  : dag 1 afhalen na 12:00 uur; dag 3 terugbrengen voor 12:00 uur.

Andere huur perioden zijn ook mogelijk, hiervoor maken we een speciale prijs en verzoeken u hiervoor contact op te nemen.

 

Al onze springkussens kunnen worden bezorgt en opgehaald tegen een meerprijs vanaf €25,- uiteraard helpen wij u dan ook met opzetten en afbreken (uitsluitend indien wij met de auto op locatie kunnen komen anders in overleg). Bij de grotere kussens raden wij u aan hier gebruik van te maken. Maximale afstand Enkhuizen 25 km berekend d.m.v. autonavigatie. Buiten de 25 km berekenen wij een ander tarief, vraag hiernaar.

 

Wij geven een goed weer garantie.

Regent het onverwacht de dag dat u het kussen bij ons gehuurd heeft geen probleem u kunt het annuleren zonder kosten. Ook houden wij ons het recht voor het kussen niet te verhuren indien het ons inziens onverantwoord is i.v.m. de weersomstandigheden.

 
Nieuw
 
Nieuw