De leukste dorstlesser op een feest.

Ranjakoe oplbazen, emmer vullen met limonade en melken maar.

U wilt een professionele popcornmachine tegen een betaalbare prijs huren? Voor uw bedrijfsfeest, opendag, nieuwe openingen, fesitvals, kinderfeest, iets speciaals?
Dan bent u met deze popcornmachine bij ons op het juiste adres! De popcornmachine is ontworpen voor professioneel gebruik, door middel van het roestvrij staal, zeer makkelijk te reinigen, is duurzaam en makkelijk in gebruik.

Capaciteit 300 zakjes per uur.

Ook aan de ingrediënten voor de popcorn is gedacht. Uiteraard wordt de gehuurde popcornmachine geleverd inclusief de bijbehorende ingrediënten om de popcorn te bereiden. De hoeveelheid die wij meeleveren is genoeg voor ongeveer 50 personen, maar indien u meer porties wenst is dit uiteraard ook mogelijk. Voor 10 euro kunt u 50 extra porties popcorn bestellen. De popcorn is bij ons altijd op voorraad. Dit betekent dat het niet uit maakt voor hoeveel personen de popcornmachine bedoeld is; wij beschikken over voldoende popcorn om iedereen van een portie te voorzien.

€ 42,50 per dag
€ 85,- per uur incl bemanning en onbeperkt popcorn
€ 35,- per volgend uur onbeperkt popcorn.

Afhalen kan

Slush puppy machine

Slush Puppy is de absolute hit, zeker in de zomer! Deze heerlijke ijsdrank maakt u eenvoudig met onze slush puppy machine, ook wel Granita machine genoemd. U kunt deze slush puppy machine huren bij Mh-partyverhuur, dit kan eenvoudig online. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

 De Slushpuppy machine haalt u en de dag van de huur op (tijd afhankelijk van beschikbaarheid en planning)  en de machine brengt u de volgende dag weer retour. De machine dient weer schoon retour.

Onze slush puppy machine bestaat uit 3 tanks van12 Liter Slush, binnen een uur kunt u al de eerste verse slush puppy tappen. Bij Mh-partyverhuur kunt u tevens ook direct de slush ingredienten kopen voor de slush puppy machine. En dat in maar liefst 4 smaken!

Machine wordt geleverd incl. 3 smaken naar keuze genoeg voor 15ltr slush puppy.

Uiteraard kunt u bij ons extra siroop bestellen. Ongeopende verpakkingen kunt u retourneren.

Een zeer mooie, moderne slushmachine voorzien van onderstaande kenmerken: * Drietaps.

* Geïsoleerde bowl
* Geen condensvorming
* 12 liter per bowl
* Geluidsarm
* 1 turbomotor, snel gereed product
* Laag energieverbruik, 30% minder dan andere modellen in de markt
* Modern, futuristisch design
* Gebruiksvriendelijk


Een machine die de aandacht trekt door een moderne uitstraling, dankzij een futuristisch design knallen de kleuren eruit! Daar kan niemand omheen!